Werkgevers

Wilt u als werkgever alle rompslomp omtrent ziek- en herstelmeldingen minimaliseren? Heeft u ook te maken met een arbodienst en een verzekeraar die de verzuimgegevens net op een iets andere manier willen ontvangen? Is uw verzuimadministratie een dagelijks terugkerende activiteit? Dan is het automatische digitale berichtenverkeer van Verzuimdata de oplossing. Het is mogelijk om de ziek- en herstelmeldingen slechts eenmalig in te voeren, waarbij
Verzuimdata ervoor zorgt dat de juiste gegevens, op het juiste moment, bij de juiste partijen komen.

 

U geeft de meldingen door aan Verzuimdata op de voor u meest efficiƫnte wijze. Dit kan bijvoorbeeld via een elektronische koppeling met een personeelsinformatiesysteem, via de webapplicatie van Verzuimdata , via fax, of desgewenst per post.

Verzuimdata zorgt vervolgens voor de juiste doormelding van de relevante gegevens op het gewenste moment aan ALLE door u gewenste partijen.

Alle gegevens worden vooraf grondig gecontroleerd, zodat eventuele fouten en twijfelgevallen eerst door onze Servicedesk bij u geverifieerd kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan het ontbreken van gegevens, een spelfout, verkeerde datum, een foutief salaris, herstelmelding zonder ziekmelding, etc.

Uiteraard heeft Verzuimdata een professioneel privacyreglement en onze organisatie is ingeschreven bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wilt u weten welke oplossing het beste bij u en uw bedrijf past, dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Wij zullen u zo spoedig mogelijk benaderen.

U kiest de meest passende manier om de aansluiting...

Lees verder

Verzekeraars gebruiken Verzuimdata voor interventi...

Lees verder

Via het Verzuimdata platform kunt u schades e...

Lees verder

Wilt u als werkgever alle rompslomp omtrent ziek- ...

Lees verder

Contact