17 mei: Internationale Internetdag

Het is vandaag Internationale Internetdag, waar zou jij zijn zonder internet?

Internationale Internetdag is inderdaad een moment om stil te staan bij de ongekende mogelijkheden die het internet ons heeft gebracht.

Voor organisaties zoals wij, die essentieel afhankelijk zijn van digitale communicatie en gegevensuitwisseling, is het internet een ware levensader. Het heeft niet alleen de efficiƫntie en snelheid van processen zoals ziek- en herstelmeldingen verhoogd, maar ook de manier waarop we met elkaar en met gegevens omgaan fundamenteel veranderd.

De overstap van de brief of fax naar digitale informatiestromen heeft Verzuimdata in staat gesteld om real-time updates te ontvangen en te versturen, wat cruciaal is in de dynamische wereld van personeelsbeheer en verzuimregistratie. Deze digitalisering heeft geleid tot betere tracking, nauwkeurigere gegevens en uiteindelijk een meer gestroomlijnde bedrijfsvoering.

Veiligheid speelt hierbij een cruciale rol. In een tijdperk waarin cyberdreigingen zich voortdurend ontwikkelen, is het van vitaal belang om te investeren in sterke cybersecurity maatregelen om gegevens veilig te houden. Voor ons is dit geen luxe, maar een noodzaak. Dit zorgt niet alleen voor de bescherming van gevoelige informatie maar versterkt ook het vertrouwen van de klanten. Op deze Internationale Internetdag is het dus meer dan ooit belangrijk om deze aspecten van internetgebruik te erkennen en te vieren.


Het is vandaag Internationale Internetdag, waar zo...

Lees verder

Op donderdag 29 februari 2024 installeren wij een ...

Lees verder

17 november: Internationale dag van de Student. ...

Lees verder

Verzuimdata B.V. ontvangt wederom ISAE 3402 assura...

Lees verder

Maandag 13 september 2021: Dag van de Programmeur ...

Lees verder

In de aankomende periode wordt er een aanpassing d...

Lees verder

Vrijdag 30 juli 2021: Dag van de Systeembeheerder ...

Lees verder

Op dinsdag 20 april 2021 installeerden wij een nie...

Lees verder