PPS Nieuws

PPS vervangt het uitgefaseerde Click & Claim

Onlangs heeft de laatste Click & Claim klant de overstap gemaakt naar PPS, het nieuwe platform van Verzuimdata voor Polis administratie, Premieberekening en Schade-afhandeling.
Daarmee is de laatste gebruiker van Click & Claim geconverteerd. Dat betekent ook de ca. 250 aangesloten werkgevers gebruik gaan maken VDNMeld. Deze gebruikers kunnen nu ook op elk moment hun mutaties doorgeven in plaats van alleen een maandelijkse upload.

Click & Claim heeft een zeer lange tijd bestaan en is met grote tevredenheid gebruikt. PPS werkt op basis van een nieuwe architectuur en past volledig binnen het productaanbod van Verzuimdata. Deze stap biedt de ruimte om PPS beter en sneller door te ontwikkelen. PPS wordt inmiddels gebruikt door 5 verzekeraars en volmachten en bevat meer dan 5000 polissen. Doelstelling is dat zich dat komende jaren verder uitbreidt.

PPS ontwikkelt zich dus verder. Voor alle verzekeraars en volmachten is het mogelijk geworden om online polissen in te voeren en te muteren. Hiermee kunnen ook verzekeraars en volmachten zonder backofficesysteem eenvoudig gebruik maken van PPS. Ook voor kleine portefeuilles is PPS nu snel en met een lage drempel inzetbaar. Verzekeraars en volmachten met een eigen back-office systeem kunnen deze module gebruiken voor inzage van gegevens. Voor de doorgifte van de polisgegevens zijn interface met ANVA en CCS beschikbaar, maar ook andere (maatwerk) interfaces zijn mogelijk.

Ook in de schadeberekening is een belangrijke wijziging doorgevoerd. Er wordt nu gebruikt gemaakt van verschillende versies van polissen. Ook als veranderingen in de polis worden aangebracht, blijft de schadeberekening nu rekening houden met de variabelen die op moment van schade van toepassing waren. De schadeberekening is daardoor nog preciezer geworden.

 

Op dinsdag 14 september 2021 installeerden wij een...

Lees verder

Maandag 13 september 2021: Dag van de Programmeur ...

Lees verder

In de aankomende periode wordt er een aanpassing d...

Lees verder

Vrijdag 30 juli 2021: Dag van de Systeembeheerder ...

Lees verder

Verzuimdata B.V. ontvangt ISAE 3402 assurance verk...

Lees verder

Op dinsdag 20 april 2021 installeerden wij een nie...

Lees verder

Het berekenen van schade tijdens een verzuimmeldin...

Lees verder

PPS vervangt het uitgefaseerde Click & Claim ...

Lees verder

Vanaf heden maakt Verzuimdata verzuimrapportages e...

Lees verder

Sinds 22 maart jl. hebben wij een nieuw programma:...

Lees verder

Contact